Në kohën e instagramit dhe facebook-ut s’do mend që pamja ka fituar epërsi mbi thelbin, por kjo nuk do të thotë që kjo është ajo që të gjithë duan.

-ads3-

Shumë femra shpenzojnë shuma marramendëse dhe kohë për look-un e tyre duke e marrë të mirqenë se për të gjithë meshkujt bukuria është ajo që vlen më shumë ! Këto hamendësime i hedh poshtë studimi i kryer kohët e fundit i cili ka bërë që femrat t’i mendojnë gjërat ndryshe!

Sipas sondazhit Singles in America 87 përqind e meshkujve duan të krijojnë një marrëdhënie me një femër më intelektuale dhe të arsimuar se vetë ata dhe poi njëjti numër djemsh nuk do e kishte problem nëse femra do të siguronte të ardhura më të mëdha se ata.

Pothuajse gjysma e burrave (44 për qind) pohuan se do të dëshironin të kishin një femër e cila të kishte një profesion, 86 për qind thanë se cilësia që vlerësojnë më shumë ishte vetëbesimi dhe vetëvlerësimi