Aktori i njohur, Johnny Depp është kërcënuar nga zëvendës kryeministri i Australisë pasi ka dhënë dëshmi të rreme për disa qen gjahu.

-ads3-

Në 2015, ai dhe ish-gruaja e tij Amber Heard nuk kanë deklaruar për qentë e tyre në doganat australiane pasi arritën me avion privat.

Pasi publikuan një video të pazakontë në rrjete sociale, dyshja është kapur nga autoritetet amerikane ku akuzohen për shkelje të ligjeve australiane me vetëdije.

Menaxherët e mëparshëm të yllit të ‘Piratit të Karaibeve’ kanë pretenduar se ai ka patur presion prej një kohe të gjatë nga punonjësit për këto letra.