Këngëtarja Genta Ismaili vjen mjaft provokuese me një shërbim të fundit fotografik. Ajo është fotografuar me bikini buzë detit, teksa shfaqet mjaft provokuese.

-ads3-

Me flokët gërshet dhe me një pëlhurë mbi bikini, ajo pozon sa lirshëm dhe sensuale.

Fotografitë këngëtarja i ka publikuar në Instagram, ku ka marrë pëlqime dhe komentet shumta.

Bie në sy trupi i saj i tonifikuar dhe pa asnjë të metë