Derisa miliona myslimanë po e festojnë Fitër Bajramin sot, këto janë disa nga fotot më të mahnitshme të festimit në mbarë botën.

-ads3-

Fitër Bajrami festohet sot në Europë, SHBA dhe në të gjitha vendet myslimane.

Besimtarët festojnë këtë festë të rëndësishme fetare me lutje duke e shënuar përfundimin e muajit të Ramazanit gjatë të cilit kanë agjëruar.