Ermal Fejzullahu dhe bashkëshortja e tij, Ariana kanë sjellë në jetë tre fëmijë shumë të bukur.

-ads3-

Tre fëmijëve të tyre ndërkohë ua kanë zgjedhur emrat me shumë kujdes. Ata quhen Arti, Buna dhe Era.

E sot është një ditë e veçantë për njërin nga fëmijët e këngëtarit, transmeton Artistët Shqiptarë. Është fjala për Artin, i cili si duket sapo ka mbaruar edhe këtë vit shkollor.

Ermali mesiguri është ndier shumë krenar me djalin për suksesin e tij në shkollë, saqë edhe i ka publikuar notat e tij në Instastory, ku shihen të gjithë pesa.

Dhe ne i urojmë shumë suksese Artit.