Çifti i njohur, Elita Rudi dhe Gjiko duket se po kalojnë kohë të mira krahë njëri-tjetrit.

-ads3-

Ata po ndodhen së bashku për pushime në Greqi, shkruan Indeksonline.

Gjatë kësaj kohe duket se Elita po e ‘shfrytëzon’ atë edhe si fotograf.

“Kur i dashuri të bënë fotografi”, ka shkruar Rudi përbri fotografisë.