Dy mike të vjetra, por dhe këngëtare të mëdha të skenës shqiptare. Aurela Gaçe dhe Eli Fara kanë një miqësi që cilësohet si më rezistueset pas viteve.

-ads3-

Dy këngëtaret kanë postuar në rrjetet e tyre sociale një foto para shumë vitesh kur këndonin dhe jetonin në SHBA. 11 vjet më parë dhe duket sikur koha ka ndalur për të dyja. Eli është po e njëjta e bukur dhe e buzëqeshur.

Ndërsa Aurela ndryshon vetëm nga ngjyra e flokëve, të cilën e ndryshon sa herë ndjehet e frymëzuar.