Zanfina Ismaili ka zgjedhur që këto ditë të nxehta vere t’i kaloj diku ku mund të freskohet nën hije pran ujit.

-ads3-

Nuk dihet nëse këngëtarja është për ndonjë mbrëmje muzikore në këtë vend bregdetar, dhe më pas ka shfrytëzuar kohën e lirë që të bëj banje dielli, apo ka shkuar vetëm të pushoj.

Por, pamjet që ajo i ka nda me ndjekësit e saj nëpër rrjetet sociale, shihen se Zanfina është në plazhe dhe po kalon bukur, shkruan Kosovarja.