Këngëtaret shqiptare, Poni dhe Çiljeta janë të dy këngëtaret që janë të përfshira në fushata.

-ads3-

Ato sonte do jenë në Dibër dhe tashmë kanë publikuar edhe një foto bashkë.

Kjo foto më pas është hedhur në Instagram, por, vëmendjen më të madhe ka marrë gjoksi i tyre për shkak të veshjes.

E se cila ka gjoksin më të madh, vlerësojeni ju!