Nesër në hapësirat e Sekretariatit për Çështje Evropiane Zëvendëskryeministri i Qeverisë përgjegjës për Çështje Evropiane, Bujar Osmani do të takohet me drejtoreshën për Ballkanin Perëndimor në kuadër të Drejtorisë për zgjerim dhe bisedime të Komisonit Evropian, Xhenoveva Ruiz Kalavera.

-ads3-

“Nesër me 27.06.2017, me fillim në ora 15:30, në hapësirat e Sekretariatit për Çështje Evropiane Zëvendëskryeministri i Qeverisë përgjegjës për Çështje Evropiane, Bujar Osmani do të takohet me drejtoreshën për Ballkanin Perëndimor në kuadër të Drejtorisë për zgjerim dhe bisedime (DG NEAR) të Komisonit Evropian, z-nj Xhenoveva Ruiz Kalavera”, thuhet në kumtesë.

Vizita e Kalaverës, vjen në kohë të fortë të agjendës evropiane të Qeverisë, е cila është edhe konfirim i intesitetit të procesit eurointegrues.