Ajo është femra më e rëndësishme e jetës së aktorit të humorit dhe tashmë këngëtarit Bes Kallaku.

-ads3-

Ija e tij  është e njohur për gjithë fansat pasi atë e gjen në çdo moment në rrjetet e tij socilae.

Besi dhe Ija janë nisur për një udhëtim të largët drejt Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

‘Ne Florida, USA, me Ijen’ –shkruan Besi. Ndërsa bie në sy se kohët e fundit postimet me Xhensila Myrtyezai, të fejuarën e tij ,që së shpejti do të martohen janë pakësuar