Bella Hadid dhe Drake kanë nisur një romacë të re,  të paktën këtë thonë thashethemet që qarkullojnë së fundi.

-ads3-

Thuhet Bella Hadid ka kaluar mbrëmjen me Drake në The Nice Guy në Los Angeles, pastaj u largua nga vendi së bashku me të. Sipas paparacëve që i kanë fotografuar Hadid kishte arritur në orën 1:20 ndërsa Drake ishte aty në orën 12:45.

Të dy kanë qëndruar deri në orën 4 të mëngjesit. Drake ka dalë nga dera e pasme ndërsa Hadid përmes derës së përparme të një prej makinave të Drake.