Përsëri është aktivizuar zjarr në deponinë afër Strugës. Qytetarët pretendojnë se sot tashmë mund të shihen flakët e mëdha dhe tymi që ngrihet nga lokacioni.

-ads3-

Autoritetet kompetente premtojnë se do të përpiqen ta shuajnë zjarrin, dhe pastaj do të kërkohet zgjidhje për problemin, përcjell TetovaSot.

Një javë më parë u shua zjarri i madh që përfshiu deponinë dhe që mbeti aty disa ditë dhe ndoti ajrin në qytet.

Qytetarët kërkojnë zhvendosjen e deponisë.