Më shumë se 140 persona mendohet se janë varrosur të gjallë nga rrëshqitja e tokës në provincën Sichuan në jug perëndim të Kinës.

-ads3-

Rreth 40 banesa janë shkatërruar pasi një faqe e murit rrëshqiti rreth orës 06:00 (Ora lokale)

Grupet e kërkim shpëtimit janë në vendngjarje dhe fotot e postuara nga gazeta People’s Daily tregon se operacionet vazhdojnë.

Një çift dhe një fëmijë kanë arritur të shpëtohen pasi skuadrat e kërkim shpëtimit përmes litarëve të mëdhenj arritën të lëvizin shkëmbinjtë e mëdhe, shkruan AFP duke cituar autoritetet lokale